Kefyras + malta mėsa. Tai šedevras. Skanus kefyro ir maltos mėsos patiekalas, kurį gali pasigaminti kiekvienas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai minkštas ir švelnus troškinys iš maltos mėsos su pomidorų ir kefyro tešla. Be maltos mėsos, galite pasigaminti ir kitokių, įvairiausių įdarų. Pavyzdžiui, tiesiog pridėkite daugiau grybų.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

kefyras, 400 ml;
malta mėsa, 400 g;
svogūnas, 2 vnt;
miltai, 300 g;
kiaušiniai, 3 vnt;
soda, 0,5 šaukštelio;
druskos, 1 šaukštelis;
cukraus, 1 šaukštelis;
pomidorai, 2 vnt;
žolelių, prieskonių.
Virimo procesas

Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus.

Sudėkite faršą ir viską kepkite, kol iškeps.

Likus porai minučių iki kepimo pabaigos, įberkite druskos, pipirų, įberkite kitų prieskonių.

Kiaušinius plakite plaktuvu su druska ir cukrumi.

Supilkite kefyrą ir išmaišykite, suberkite miltus, išmaišykite.

Įpilkite soda, sumaišykite, supilkite augalinį aliejų ir maišykite iki vientisos masės.

Pomidorus supjaustykite griežinėliais.

Ištepkite formą augaliniu aliejumi ir išpilkite dalį tešlos.

Įdėkite maltos mėsos ir svogūnų įdarą ir išlyginkite.

Užpildykite likusia tešla ir ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius.

Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Pyragas labai skanus, tiek karštas, tiek šaltas. Tiesiog palikite šiek tiek atvėsti ir tik tada išimkite iš formos.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.