Kebabas pagal neįprastą Georges receptą! Kaime gaminti maistą greitai ir lengvai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis kebabas gaunasi itin skanus ir aromatingas, gaminamas paprastai ir greitai.

Gaminti reikės šių ingredientų:

Vištienos šlaunelių, 5 kg;

– kiaulienos taukų 170 g 1 kg mėsos;

– druskos, pipirų pagal skonį;

– pipirų 50 g 1 kg maltos

mėsos

; – svogūno, 3 vnt;

– žolelių

; – lydyto sūrio, 5 vnt.

Kepimo procesas

Mėsą ir lašinius supjaustykite gabaliukais ir atskirai iš jų išvirkite faršą.

Sumaišykite faršą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, sudėkite kubeliais supjaustytą saldžiąją papriką, svogūną, žoleles, stambia tarka sutarkuotą sūrį. Labai gerai išmaišykite faršą, kol jis taps visiškai vientisas. Šiek tiek paplakite ir perkelkite į keraminę arba nerūdijančio plieno formą, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą porai valandų.

Paimkite iešmelius ir ant kiekvieno suformuokite kebabus. Formuodami sudrėkinkite rankas vandeniu.

Patarimas: iešmeliai turi būti šalti, kad mėsa gerai priliptų ir kepant nenukristų. Nedarykite plonų kebabų.

Кебаб по необычному рецепту от Жоржа! Готовлю на даче быстро и просто

Karštis turi būti didelis, kad kebabas gerai ir greitai apkeptų

. Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus, retkarčiais apversdami iešmelius

. Patiekite su žalumynais ir šviežių daržovių salotomis.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *