„Karališkos” salotos su krabų lazdelėmis: greitas receptas, kuris nustebins svečius savo skoniu!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Salotos su sūriu, krabų lazdelėmis, kiaušiniais ir džiūvėsėliais yra populiarus ir lengvai paruošiamas patiekalas, dažnai sutinkamas ant švenčių stalų ir kasdieniuose valgiaraščiuose. Patrauklumą lemia tekstūrų ir skonių derinys: kiaušinių minkštumas, lengvas krabų lazdelių jūros skonis, sūrio sūrumas ir džiūvėsėlių traškumas sukuria malonų kontrastą.

Nors krabų lazdelės taip ir vadinamos, iš tikrųjų jos nėra pagamintos iš krabų mėsos. Jos gaminamos iš surimio – tai žuvies faršo, kurio gamybos technologija buvo sukurta Japonijoje. Jos esmė – iš baltosios žuvies pašalinti visus kaulus ir odą, po to ją nuplauti, kad gautųsi skonio atžvilgiu neutrali masė.

Surimi turi unikalią savybę absorbuoti kitų ingredientų aromatus ir skonius, todėl yra idealus pagrindas įvairiems jūros gėrybių imitacijos produktams gaminti.

Sudedamosios dalys:

  • Sūris;
  • krabų lazdelės;
  • virti kiaušiniai;
  • džiūvėsėliai;
  • citrinos sultys;
  • ½ skiltelės česnako;
  • majonezas.

Karališkų salotų paruošimas:

Sūrį sutarkuokite stambia tarka, supjaustykite nedideliais kubeliais krabų lazdeles, virtus kiaušinius. Salotinėje sumaišykite kiaušinius su sūriu ir krabų lazdelėmis, sudėkite džiūvėsėlius.

Į salotas supilkite citrinos sultis, smulkiai įtrinkite pusę skiltelės česnako

.

Salotas pasūdykite ir užpilkite majonezu, išmaišykite.

«Королевский» салат с крабовыми палочками: быстрый рецепт, который удивит гостей своим вкусом!

«Королевский» салат с крабовыми палочками: быстрый рецепт, который удивит гостей своим вкусом!

Gausite paprastas skanias salotas su krabų lazdelėmis. Tai skanus ir greitas užkandis šventiniam stalui!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *