Karališkas maistas: plonų blynelių su vištiena ir svogūnais recepta

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei nežinote, ką gaminti pietums savo šeimai, išbandykite šiuos paprastus įdaryti blynelius su druska. Tai tikrai labai gerai.

Kartais, trumpai tariant, žmogus nebežino, ką gaminti savo artimiesiems, nes jaučiasi išbandęs beveik viską. Bet tada yra internetas, kuriame yra daugybė receptų, ir jūs neturite galimybės jų visų išbandyti per savo gyvenimą . Ir vienas iš jų – šis puikių blynų, įdarytų vištiena ir svogūnais, receptas. Visai jūsų šeimai patiks, nesijaudinkite.

Ko tau prireiks

Užpildymas

  • 1 kg vištienos skrandžių
  • 5 šaukštai augalinio aliejaus
  • šaukštelis sodos
  • 6 laiškiniai svogūnai
  • 2 morkos
  • 270 g grybų
  • pipirai, druska ir prieskoniai

Blynai

  • 4 kiaušiniai
  • 2 šaukštai cukraus
  • žiupsnelis druskos
  • 600 ml pieno
  • 200 ml vandens
  • 4 šaukštai aliejaus
  • 300 g miltų

Be galo puikūs pietūs

Pirmiausia aliejuje apkepkite vištienos širdeles, kol išgaruos visas skystis. Supilkite sodą, išmaišykite ir palaukite, kol putos išnyks. Uždenkite dangčiu ir troškinkite po juo apie 25 minutes . Svogūną supjaustykite kubeliais, tris morkas sutarkuokite stambia tarka, o grybus supjaustykite gabalėliais. Į keptuvę įdėkite kelis šaukštus augalinio aliejaus ir prieskonių. Išmaišykite ir palikite neuždengtą 10 minučių.

Suberkite grybus, druską, pipirus ir suberkite lauro lapą. Sudėkite svogūnus ir morkas ir troškinkite, kol visiškai suminkštės. Palikite atvėsti ir tada viską perkelkite per mėsmalę. Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos ir cukraus . Supilkite pieną ir vandenį, taip pat išsijotus miltus ir aliejų. Gerai išmaišykite, gausite vientisą blynų tešlą. Keptuvėje apkepkite plonus blynus.

Ir viskas

Ant kiekvieno blyno dėkite po kelis šaukštus mėsos įdaro ir padarykite kaip vyniotinį. Jei norite, galite įdėti į kepimo indą ir uždėti sviesto glostelį. Tada nusiųskite į orkaitę ir leiskite šiek tiek pakepti . Taip lengva paruošti geriausius pavasario suktinukus iš įprastų ir, svarbiausia, įperkamų ingredientų. Ir jūs galite tarnauti. Linkime gero apetito!

Taip pat skaitykite:  Šių salotų žiemai visada pakuoju po 30 stiklainių: vasarį nieko nebelieka. Jums tikrai patiks

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.