Kaip tinkamai pašalinti visas chemines medžiagas iš mėsos

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šiandien labai sunku rasti mėsos, gautos iš gyvūno, kuris nebuvo šeriamas įvairiomis „cheminėmis medžiagomis“: tai hormonai, antibiotikai ir daugybė kitų žmonių sveikatai kenksmingų medžiagų. Net ir pašare, kuriuo šeriami gyvūnai, jau yra įvairių kiaulei ar karvei neutralių, bet žmogui kenksmingų priedų.

Žinoma, turintieji namų ūkį turi švaresnius gyvulius, bet su pašarais gauna ir įvairių priedų. Bet vis tiek jis valgo įprastesnį, normalesnį maistą. Ir pasiseka tiems, kurie kaime turi giminaičių, galinčių pamaloninti šviežiu kumpiu ar lašiniais, paukštiena ir triušiais.

Neturintys tokios galimybės, žinoma, viską perka turguje ir parduotuvėse.

Norint pašalinti toksinus iš mėsos, nereikia nieko sudėtingo: paimkite litrą vandens ir 40 g paprastos druskos. Gerai išmaišykite, kad druska ištirptų šaltame vandenyje ir suberkite gabalėliais supjaustytą mėsą. Palikite 1 valandai.

Mėsą nuplauname švariu vandeniu ir vėl užpilame šviežiu druskos tirpalu. Palikite 1 valandai.

Mėsą nuplauname, užpilame švariu vandeniu, dedame ant viryklės ir užverdame. Virkite 1 minutę ir išimkite iš vandens. Išpilkite vandenį, gerai išplaukite keptuvę, taip pat nuplaukite mėsą.

Dabar su juo galite daryti ką norite – toliau virti arba kepti.

Štai toks paprastas būdas išvalyti mėsą nuo įvairių toksiškų ir kenksmingų medžiagų.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Imu kopūstą ir 1 cukiniją. Niekada gyvenime nevalgiau skanesnių kotletų
Patiko? Pasidalink! Ačiū.