Kaip paruošti geriausią kiaulienos kepsnį: klasika, kurios niekas nepakeis!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pagal mūsų pateiktą receptą namuose pasigaminkite skanius ir neįtikėtinai minkštus mėsos kepsnius.

Nuo tada, kai išbandysite šį puikų gamybos būdą, kepsnių kitaip nebegaminsite!

Labai skanus kepsnys, paruoštas pagal „YouTube“ kanale pateiktą receptą.

Jums reikės:

Gaminimo eiga:

Supjaustykite sprandinę storesniais griežinėliais.

Padėkite vieną šalia kito ant lentelės.

Uždenkite maistine plėvele ir gerai išmuškite virtuviniu plaktuku iš abiejų pusių.

Po to mėsą pabarstykite maltais pipirais ir druska.

Mėsą iš abiejų pusių apvoliokite miltuose.

Gilesnėje lėkštėje išplakite tris kiaušinius.

Po to, kai apvoliosite mėsos griežinėlius miltuose, apvoliokite plaktuose kiaušiniuose.Galiausiai apvoliokite džiūvėsėliuose.

Keptuvėje ištirpinkite taukus, mėsą įdėkite į įkaitintus riebalus ir lėtai apkepkite iš abiejų pusių.Ant kito vidutinio dydžio puodo dugno vieną šalia kito įdėkite šaukštus.Uždėkite ant jų iškeptą mėsos gabaliuką.

Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėkite gabalėlį sviesto ir uždėkite kitą pjausnį.

Taip darykite su visais ruošiamos mėsos griežinėliais!

Tada puodą uždenkite dangčiu.

15-20 minučių pašaukite į iki 85°C temperatūros įkaitintą orkaitę.

Nuluptą agurką stambiai sutarkuokite į dubenį.Įpilkite šiek tiek vandens, pipirų, druskos, cukraus, acto pagal skonį ir gerai išmaišykite.Kepsnius patiekite su virtomis bulvėmis ir agurkų salotomis.Mėgaukitės maloniu skoniu!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.