Kaimynas kirgizas parodė, kaip nebrangiai ir greitai išmaitinti aštuonių asmenų šeimą

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Dažnai savo šeimai gaminu vieną mėgstamiausių mūsų patiekalų – keptas bulves. Be to, tai darome ir namuose, ir žygiuose, ir mugėse, kur einame parduoti savo prekių.

Ir vieną dieną mūsų prekybos kaimynas kirgizas, pamatęs, kad eilinį kartą einu kepti bulvių, priėjo ir pasiūlė pagaminti kitą patiekalą, greitai ir ne mažiau skanų.

Mums reikės šių ingredientų :

troškinti arba kepti pagal jūsų skonį;
svogūnas, 2 vnt;
morkos, 1 vnt;
bulguras, 1 pak.;
druska ir prieskoniai, augalinis aliejus.

Virimo procesas

Svogūnus ir morkas susmulkinkite ir pakepinkite augaliniame aliejuje. Kai daržovės bus paruoštos, supilkite troškinį, išmaišykite ir po poros minučių įpilkite vandens, druskos pagal skonį ir užvirinkite. Šiame etape taip pat galite pridėti įvairių prieskonių.

Įpilkite bulguro ar kitų grūdų.

Patarimas: keptuvėje turi būti tiek vandens, kad javai būtų padengti dviem pirštais.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite 5 minutes ant stiprios ugnies, tada 10 minučių ant vidutinės ugnies, sumažinkite ugnį ir virkite, kol dribsniai bus paruošti.

Tai viskas, už nedidelius pinigus gausite sotų ir labai skanų patiekalą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.