Kai pagaminsite tokį kopūstą, taip darysite amžinai. Tiesiog skanu

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kopūstų pyragai, įdaryti rūkyta vištienos krūtinėlė ir bulvėmis su sūriu, yra labai paprasti, greiti ir skanūs. Įdarą galima keisti ir kiekvieną kartą turėsite visiškai naują patiekalą.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

kopūstai, 1 galva;
bulvės, 300 g;
rūkytos vištienos krūtinėlės, 300 g;
sūris, 50 g;
kiaušiniai, 2 vnt;
miltų, 1 valgomasis šaukštas;
druska, pipirai, prieskoniai, žolelės, paprika.
Virimo procesas

Kopūstą garinkite bet kokiu jums patogiu būdu – išvirkite lapus vandenyje arba įdėkite kopūsto galvą į maišelį ir įdėkite į mikrobangų krosnelę 10 – 15 minučių.

Mėsą supjaustykite mažais kubeliais.

Išvirtas bulves apverskite tyrele su sviestu, sumaišykite su mėsa, druska ir pipirais, kapotomis žolelėmis, smulkiai tarkuotu sūriu, pipirais ir kitais prieskoniais.

Ant lakšto dėkite įdarą ir susukite suktinukus. Taip gaminame visus pyragus.

Kiaušinį plakite plaktuvu su druska, paprika ir prieskoniais, miltais.

Įkaitinkite augalinį aliejų.

Pamerkite pyragėlius į tešlą ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Šiuos pyragėlius patiekiu su grietine ir įvairiais naminiais padažais.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.