Skaniausi patiekalai gaminami iš pačių paprasčiausių ingredientų. Pavyzdžiui, šiame recepte jums reikia tik vištienos filė ir daržovių.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
— vištienos filė, 2 vnt;
– morkos, 1 vnt.;
– svogūnas, 2 vnt;
– riebi grietinėlė, 200 ml;
– druska, pipirai ir prieskoniai pagal skonį.
Virimo procesas
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Trys morkos ant rupios trintuvės.
Vištienos filė nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūnus bei morkas, kol suminkštės.
Suberkite mėsą, išmaišykite, pasūdykite ir pipirus, galite dėti mėgstamų prieskonių.
Supilkite riebią grietinėlę ir troškinkite ant silpnos ugnies 5–7 minutes.

Patarimas : šį patiekalą galite patiekti su įvairiais garnyrais. Pavyzdžiui, labai skanu su virtais ryžiais, grikių koše, bulvių koše, makaronais.

Dėl įvairovės į patiekalą galite įdėti ir grybų – galite naudoti paprastus pievagrybius ar kiaulienos grybus – jie labai mėgsta grietinėlę, o patiekalas pasirodo tiesiog nuostabus ir aromatingas. Jei neturite grietinėlės, puikiai tiks naminė grietinė.
