Kad šie skanūs kotletai būtų dar skanesni ir aromatingesni, pridėkite daugiau šviežių žolelių ir česnako.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– vištienos filė, 700 g;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– druska, pipirai, prieskoniai mėsai;
– pykina;
– žalumynai;
– grietinė ir majonezas;
– citrinos sulčių.
Virimo procesas
Filė nuplauname, nusausiname popieriniais rankšluosčiais ir supjaustome porcijomis, kurias gerai išmušame iš abiejų pusių.
Padažui vienodais kiekiais sumaišykite grietinę ir majonezą, įberkite druskos, pipirų, įberkite šaukštą citrinos sulčių, kitų prieskonių pagal skonį, smulkintų krapų. Norėdami paragauti, įpilkite česnako, perspausto per spaudą.
Patarimas : galite naudoti bet kokią mėgstamą mėsą.
Kotletus aptepkite padažu ir palikite porai valandų pasimarinuoti.
Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais.
Kotletus pamirkykite miltuose, tada pamerkite į išplaktus kiaušinius ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Kotletus galite patiekti su įvairiais garnyrais ir padažais iš grietinės ar majonezo.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.
