Kotletai yra švelnūs ir sultingi, aštrūs ir aromatingi. Svarbiausia teisingai marinuoti ir negailėti prieskonių.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
vištienos filė;
kiaušiniai;
druska, pipirai, prieskoniai;
miltai;
česnakai ir žolelės.
Virimo procesas
Filė nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais, supjaustome griežinėliais ir gerai išplakame.
Paimkite česnaką pagal savo skonį, perspauskite per presą ir suberkite į mėsą.
Čia įberkite druskos, pipirų, pagal skonį prieskonių ir aromatinių žolelių ir užpilkite šaltu vandeniu, kad apsemtų mėsą.
Porą kiaušinių išplakite į vienalytę masę, įberkite druskos ir pipirų.
Kotletus apvoliokite miltuose, tada pamirkykite kiaušiniuose ir sudėkite į įkaitintą augalinį aliejų.
Apkepkite iš abiejų pusių.
Šiuos kotletus patiekiu su virtomis arba keptomis bulvėmis, su aštriais ir aromatingais padažais.