Jūs niekada anksčiau nevirėte tokių kotletų. Mėsa tirpsta burnoje: niekada nemačiau švelnesnio recepto

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kotletai yra švelnūs ir sultingi, aštrūs ir aromatingi. Svarbiausia teisingai marinuoti ir negailėti prieskonių.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

vištienos filė;
kiaušiniai;
druska, pipirai, prieskoniai;
miltai;
česnakai ir žolelės.
Virimo procesas

Filė nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais, supjaustome griežinėliais ir gerai išplakame.

Paimkite česnaką pagal savo skonį, perspauskite per presą ir suberkite į mėsą.

Čia įberkite druskos, pipirų, pagal skonį prieskonių ir aromatinių žolelių ir užpilkite šaltu vandeniu, kad apsemtų mėsą.

Porą kiaušinių išplakite į vienalytę masę, įberkite druskos ir pipirų.

Kotletus apvoliokite miltuose, tada pamirkykite kiaušiniuose ir sudėkite į įkaitintą augalinį aliejų.

Apkepkite iš abiejų pusių.

Šiuos kotletus patiekiu su virtomis arba keptomis bulvėmis, su aštriais ir aromatingais padažais.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Sumaišykite žalias bulves su fermentuotu keptu pienu! Pamirštas kaimiškas užkandis
Patiko? Pasidalink! Ačiū.