Jūs niekada anksčiau nevirėte tokių kotletų. Mėsa tirpsta burnoje: niekada nemačiau švelnesnio recepto

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kotletai yra švelnūs ir sultingi, aštrūs ir aromatingi. Svarbiausia teisingai marinuoti ir negailėti prieskonių.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

vištienos filė;
kiaušiniai;
druska, pipirai, prieskoniai;
miltai;
česnakai ir žolelės.
Virimo procesas

Filė nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais, supjaustome griežinėliais ir gerai išplakame.

Paimkite česnaką pagal savo skonį, perspauskite per presą ir suberkite į mėsą.

Čia įberkite druskos, pipirų, pagal skonį prieskonių ir aromatinių žolelių ir užpilkite šaltu vandeniu, kad apsemtų mėsą.

Porą kiaušinių išplakite į vienalytę masę, įberkite druskos ir pipirų.

Kotletus apvoliokite miltuose, tada pamirkykite kiaušiniuose ir sudėkite į įkaitintą augalinį aliejų.

Apkepkite iš abiejų pusių.

Šiuos kotletus patiekiu su virtomis arba keptomis bulvėmis, su aštriais ir aromatingais padažais.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.