Kotletai yra švelnūs ir sultingi, aštrūs ir aromatingi. Svarbiausia teisingai marinuoti ir negailėti prieskonių.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
vištienos filė;
kiaušiniai;
druska, pipirai, prieskoniai;
miltai;
česnakai ir žolelės.
Virimo procesas
Filė nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais, supjaustome griežinėliais ir gerai išplakame.
Paimkite česnaką pagal savo skonį, perspauskite per presą ir suberkite į mėsą.
Čia įberkite druskos, pipirų, pagal skonį prieskonių ir aromatinių žolelių ir užpilkite šaltu vandeniu, kad apsemtų mėsą.

Porą kiaušinių išplakite į vienalytę masę, įberkite druskos ir pipirų.
Kotletus apvoliokite miltuose, tada pamirkykite kiaušiniuose ir sudėkite į įkaitintą augalinį aliejų.

Apkepkite iš abiejų pusių.

Šiuos kotletus patiekiu su virtomis arba keptomis bulvėmis, su aštriais ir aromatingais padažais.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.
