Jūs nebegalėsite gyventi be šio deserto! Tobulas pyragas be kepimo

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis pyragas skoniu kaip medaus pyragas, tačiau su juo vargo daug mažiau nei su klasikinio medaus pyrago receptu. Iš nedidelio kiekio ingredientų galite pagaminti puikų desertą.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

sausainiai, 250 g;
lydytas sviestas, 90 g;
jogurtas, 800 g;
medaus, 4 šaukšteliai;
citrinos žievelės, 1 vnt.;
serbentų uogienė, 400 g;
želatina, 3 g.
Virimo procesas

Sausainius sutrinkite į trupinius trintuvu arba senu būdu – sutrinkite kočėlu.

Želatiną užpilkite nedideliu kiekiu vandens, kol išbrinks, jums patogiu būdu ištirpinkite ir sumaišykite su serbentų uogiene.

Į trupinius supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite.

Imame formą, gal apie 20 – 24 cm skersmens ir išdėliojame trupinius, sutankiname šaukštu arba stiklinės dugnu.

Tirštą ir tirštą jogurtą sumaišyti su medumi ir citrinos žievele, išmaišyti šluotele.

Trupinius aptepame kremu ir išlyginame, ant viršaus dedame kitą trupinių dalį, išlyginame ir šiek tiek sutankiname.

Aptepti kremu ir ant viršaus užpilti serbentų uogiene.

Tortą padėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Šį desertą gaminu ir dubenėliuose, skirtuose patiekti ant šventinio stalo. Serbentų uogienę galite pakeisti bet kokia rūgštele uogiene, pavyzdžiui, abrikosų, taip pat labai skanu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Ji pati džiaugėsi, o vyras ją gyrė. Skani mėsos kukulių sriuba: greitas receptas
Patiko? Pasidalink! Ačiū.