Jūs anksčiau taip nevirėte manos. Minkštas ir sultingas: jausmingas receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pasaulis žino daugybę skirtingų pyragų rūšių. Populiarūs ir mėsos, ir daržovių pyragai. Dabar kepiniai gali būti tokie įvairūs, kad juos galima paruošti su beveik bet kokiu įdaru.

Tačiau ne visada šaldytuve yra daug maisto. Todėl verta žinoti, kaip paruošti pyragus iš minimalaus ingredientų skaičiaus. Tikriausiai dėl šios priežasties žmonės sugalvojo manniką. Šis pyragas pagamintas iš kelių ingredientų.

Mes jums pasakysime, kaip gaminti manų kruopų pyragus.

Ingredientai manai:

pienas – litras;
cukrus – a.š. l.;
manų kruopos – 13 šaukštų. l.;
druska – žiupsnelis;
fermentinio pieno sūris – 100 g;
kiaušinis – 4 vnt.;
vanilinas – žiupsnelis.
Manų paruošimas:

Pieną užvirinkite, įberkite druskos ir granuliuoto cukraus. Verdantį pieną nukelkite nuo ugnies ir palaipsniui į jį įsijokite manų kruopas. Būtinai persijokite javus ir sumaišykite su pienu.

Virkite košę ant vidutinės ugnies, kol ji sutirštės. Išmaišykite košę, kad nepridegtų keptuvėje.

Pabarstykite miltais ant darbo paviršiaus ir supilkite vandenį į gilų dubenį. Panardinkite šaukštą į vandenį, susmulkinkite manų košę ir padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus.

Atskirame inde sumaišykite fermentinį pieno sūrį su kiaušiniu ir vanile, įberkite cukraus ir druskos pagal skonį, išmaišykite. Taip pat į sūrį galite įdėti razinų ir cukruotų vaisių.

Manų kruopų tešlos rutulį rankomis iškočiokite į storą plokščią pyragą, į kurį dedame įdarą. Įdarą įdėkite į manų kruopų tešlą.

Kad tešla neliptų prie delnų, patartina pamirkyti rankas miltuose.

Į keptuvę supilkite 50 ml augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Kiaušinius įmuškite į dubenį ir išplakite. Pamerkite pyragėlius į kiaušinių mišinį ir perkelkite į keptuvę.

Ant silpnos ugnies apkepkite pyragėlius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Taip pat skaitykite:  Sesuo iš JAV pasiūlė: skanią vakarienę iš paprastų ingredientų. Dar niekada nevalgiau tokios vištienos

Sudėkite pyragus į gilų puodą, įpilkite šiek tiek sviesto ir cukraus.

Keptuvėje esančius pyragėlius uždenkite dangčiu ir sudėkite į dubenį su vandeniu. Padėkite dubenį ant vidutinės ugnies ir kepkite pyragus, kol iškeps.

Dėl to iš manų kruopų galite paruošti minkštus ir sultingus pyragus.

Tai geras klasikinių pyragų pakaitalas, jei namuose neturite tinkamų ingredientų.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.