Jokio vargo. Vyšnių pyragas kiekvienai dienai: skanus ir labai paprastas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vyšnių pyragas, kuris yra visiškai be vargo. Galima imti įvairių uogų, ne tik vyšnių, tiek šviežių, tiek šaldytų. O vietoje uogų puikiai tinka džiovinti vaisiai, citrusinių vaisių žievelės, šokolado gabaliukai, riešutai pagal skonį.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

miltų, 7 šaukštai;
krakmolo, 1 valgomasis šaukštas;
kepimo milteliai, 2 šaukšteliai;
cukraus, 4 šaukštai;
žiupsnelis druskos;
rafinuotas augalinis aliejus, 80 g;
vanilinas;
kiaušiniai, 3 vnt;
grietinės, 60 g.

Virimo procesas

Miltus persijokite ir sumaišykite su krakmolu, druska, kepimo milteliais.

Kiaušinius sumaišyti su cukrumi, vanile ir išplakti.

Įpilkite grietinės, augalinio aliejaus ir plakite.

Sumaišykite su sausais ingredientais ir gaukite tirštą tešlą.

Uogas sumaišyti su krakmolu ir supilti į tešlą.

Kepimo skardą išklokite pergamentu ir išklokite tešlą.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių, tačiau patikrinkite orkaitę.

Pyragas pasirodo tiesiog nuostabus. O jei dar paimsite riebią grietinę, išplaksite su cukraus pudra ir šiuo kremu uždėsite pyrago viršų, gausite nuostabų desertą, kuriame saldi, grietinė puikiai dera su uogomis ir tokia sausainių tešla. Nors galite tiesiog pabarstyti cukraus pudra.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.