Jis tiesiog tirpsta burnoje! Medvilnės sūrio pyragas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai švelnus ir skanus, aromatingas sūrio pyragas su pačiu subtiliausiu sviestiniu kremu.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– kiaušiniai, 3 vnt;

– pienas, 100 ml;

– cukrus, 120 g;

– vanilinis cukrus, 1 šaukštelis;

– miltai, 80 g;

– augalinis aliejus, 70 ml;

– krakmolas, 40 g;

– žiupsnelis druskos;

– citrinos sultys, 1 šaukštelis.

Norėdami paruošti kremą :

– kondensuotas pienas, 120 g;

– sviestas, 100 g;

– uogienė pagal skonį, 2 – 3 v.š.

Virimo procesas

Trynius sumaišykite su 2 šaukštais cukraus ir vanilinio cukraus, kambario temperatūros pienu ir augaliniu aliejumi. Išmaišykite šluotele iki vientisos masės.

Suberkite krakmolą ir išsijotus miltus, užminkykite tešlą.

Baltymus sumaišyti su druska ir mikseriu išplakti į tirštas ir stabilias putas.

Supilkite citrinos sultis ir plakite dar porą minučių, suberkite 4 šaukštus cukraus ir plakite iki standžių putų.

Sumaišykite abi mases šluotele arba mentele.

Formą padengiame pergamentu ir išklojame tešlą, išlyginame.

Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių.

Uždėkite indą su verdančiu vandeniu ir kepkite 1 valandą.

Atvėsinkite ant grotelių. Apkarpykite kraštus.

Minkštą sviestą sumaišyti su kondensuotu pienu ir išplakti.

Biskvitą patepkite bet kokia uogiene, o viršų patepkite storu kremo sluoksniu. Aptepkite šonus ir padėkite pyragą porai valandų į šaldytuvą.

Šiam biskvitui galite paruošti bet kokį kremą pagal savo pageidavimus.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.