Iš bulvių galima pagaminti daug skanių patiekalų. O jei į jas įdėsite dešros ar mėsos, bus dar skaniau.
Gaminti reikės šių ingredientų:
–
bulvių, 3 vnt.;
– dešros arba mėsos, 200 g;
– kiaušinių, 2 vnt.; –
žaliųjų svogūnų ir prieskoninių žolelių
; – druskos ir prieskonių
; – augalinio aliejaus.
Gaminimo procesas
Bulves sutarkuokite stambia tarka.
Įmuškite kiaušinius, sudėkite mėgstamus prieskonius, įberkite druskos ir išmaišykite
. Dešrą
arba
virtą mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žaliuosius svogūnus
ir
žoleles smulkiai supjaustykite
. Visus ingredientus sumaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, paskirstykite masę, suformuokite blyną ir kepkite iš abiejų pusių po dangčiu kelias minutes.
Patarimas: kad būtų dar skaniau, apvertę blyną į antrąją pusę, jau iškepusį apibarstykite tarkuotu sūriu, sumaišytu su paprika.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.
