Jei taip gaminsite vištienos krūtinėlę, niekas neliks abejingas.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vištienos krūtinėlė su mocarelos sūriu ir pomidorų padažu yra skani, aromatinga ir gana lengvai paruošiama.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– vištienos krūtinėlė, 3 vnt.;

– pomidorai, 2 – 3 vnt;

— mocarelos sūris, 200 g;

– svogūnas, 1 vnt;

– česnakai, 2 – 3 gvazdikėliai;

– pomidorų pasta, 1 valgomasis šaukštas;

– vanduo, 100 ml;

– džiūvėsėliai, 25 g;

— kukurūzų miltai, 25 g;

– kiaušinis, 1 vnt.;

– paprikos ir česnako milteliai po 1 arbatinį šaukštelį.

Virimo procesas

Mėsą nuplauname ir nusausiname.

Kiekvieną krūtinėlę supjaustome į 2 dalis, bet ne iki galo, kad gautume didelį mėsos sluoksnį.

Druska ir pipirai, viduje ir išorėje pabarstykite mėgstamais prieskoniais.

Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir po saujas dėkite į supjaustytą krūtinėlę.

Sumaišykite džiūvėsėlius su kukurūzų miltais, česnako milteliais, paprika ir juodaisiais pipirais.

Kiaušinį išplakti su druska.

Kiekvieną krūtinėlę apvoliokite džiūvėsėlių ir kukurūzų miltų mišinyje ir kepkite po 2 minutes iš abiejų pusių keptuvėje su augaliniu aliejumi.

Svogūnus ir pomidorus supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite peiliu.

Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos, įpilkite pomidorų ir pomidorų pastos, vandens, druskos ir pipirų pagal skonį. Padažą troškinkite 10 minučių.

Ant kepimo indo dugno dedame po truputį padažo, išdėliojame krūtinėles, ant kiekvienos užpilame padažo, išdėliojame česnaką ir tarkuotą sūrį.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite indą 20 minučių.

Patiekite su įvairiais garnyrais ir padažais, šviežių daržovių salotomis.

Patarimas : krūtinėles viduje ir išorėje taip pat galite patepti garstyčiomis, tada mėsa įgaus pikantiškesnį skonį.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.