Jei namuose turite bulvių, paruoškite lengvą, pigią ir skanią vakarienę

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Apetitą žadinantys ir sotūs pyragaičiai keptuvėje aromatingo ir įdomaus skonio. Šis patiekalas idealiai tinka vakarienei, iškylai, galite pasiimti su savimi į kelią.

Virimui jums reikės šių ingredientų:

  • bulvės, 3 vnt.;
  • druskos ir pipirų pagal skonį;
  • čederio sūris, 100 g;
  • žalias.

Norėdami paruošti tešlą, jums reikia:

  • kiaušinių, 2 vnt.;
  • druskos;
  • jogurtas, 2 šaukštai;
  • miltų, 4 v.š.

Bulvių pyrago gaminimo procesas

Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nusausinkite ir apverskite tyrele.

Įberkite pipirų ir tarkuoto sūrio, pagal skonį bulvėms skirtų prieskonių, smulkiai pjaustytų žalumynų. Iš masės formuojame pyragėlius.

Kiaušinius išplakite šluotele ir sumaišykite su jogurtu.

Patarimas: jogurtas keičiamas pienu, majonezu arba grietine.

Suberkite miltus, druską ir minkykite vienalytę tešlą.

Paplotėlius pamirkykite tešloje ir apkepkite aliejuje. Užpilkite pakankamai.

Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Jie išeina minkšti, sotūs. Į masę galite įberti ir Provanso ar itališkų žolelių, išeis visiškai prabangu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Vaistas nuo nosies užgulimo. Ryte kvėpuosite laisvai
Patiko? Pasidalink! Ačiū.