Jau žinau, kuo nustebinsiu visus per šventes. Vištiena po prabangiu kailiu yra tai, ko jums reikia

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Mėsa po kvapniu daržovių sluoksniu pavers ją labai skaniu, prabangiu patiekalu.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– vištienos filė, 700 g;

– svogūnai, saldieji pipirai, žali svogūnai, žalumynai, pomidorai4

– kiaušiniai, 2 vnt;

– druska, pipirai ir prieskoniai;

– sūris;

– rūkyta paprika;

– majonezas, 3 šaukštai.

Virimo procesas

Filė supjaustome gabalėliais ir šiek tiek pamušame, įberiame druskos, pipirų ir patepame rūkyta paprika, prieskoniais pagal skonį, augaliniu aliejumi ir paliekame 40 – 60 minučių pasimarinuoti.

Kiaušinius išvirkite, sūrį sutarkuokite stambia tarka, daržoves supjaustykite juostelėmis, prieskonines žoleles susmulkinkite.

Sumaišykite kubeliais pjaustytus kiaušinius su daržovėmis, majonezu ir žolelėmis.

Keptuvę ištepkite aliejumi, išdėliokite mėsą, ant viršaus išdėliokite daržovių mišinį ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Patarimas : į savo daržovių kailį galite pridėti bet kokių produktų pagal savo skonį. Pavyzdžiui, labai skanu bus su pievagrybių gabalėliais ir smulkintu česnaku. Šis patiekalas puikiai dera su bet kokiu garnyru.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.