Įrodytas purių baltymų, pagamintų iš kefyro tešlos, receptas. 10 minučių ir viskas!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

riebus kefyras – 400 ml;

kiaušiniai – 2 vnt;

cukrus – 1 valgomasis šaukštas;

druska – 1 žiupsnelis;

sviestas – 60 g;

kepimo milteliai – 1,5 šaukštelio;

miltai – apie 700 g;

malta mėsa – 550 g;

svogūnas – 2 vnt;

druska, pipirai, prieskoniai – pagal skonį.

Paruošimas:

Kiaušinius sumaišykite su druska ir cukrumi, supilkite kefyrą ir išmaišykite.

Įpilkite lydyto sviesto ir išmaišykite.

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.

Palaipsniui suberkite išsijotus miltus. Išminkykite minkštą ir elastingą tešlą (gali prireikti mažiau ar daugiau).

Uždenkite tešlą 30 minučių.

Į maltą mėsą suberkite pjaustytus svogūnus, žoleles ir prieskonius.

Formuojasi baltymai

ir kepkite juos dideliame kiekyje augalinio aliejaus.

Padėkite gatavus baltymus ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Per 3 minutes tepkite ant duonos. Senas pigus receptas: suvalgomas labai greitai
Patiko? Pasidalink! Ačiū.