Sotus ir patrauklus patiekalas iš klasikinių bulvinių blynų. Tiesiog dedame įvairių priedų.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
bulvės, 5 vnt;
vištienos krūtinėlė, 250 g;
kiaušiniai, 2 vnt;
svogūnas, 1 vnt;
miltų, 2 v.š.;
sūris, 60 g;
druskos, pipirų, žolelių.
Virimo procesas
Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinkite iki auksinės rudos spalvos ir suberkite į jį mėsos gabalėlius.
Pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais.
Tris bulves sutarkuokite ant rupios trintuvės, pasūdykite ir palikite 5 minutes. Išspauskite sultis, sumaišykite su miltais ir kiaušiniu.
Į keptuvę įdėkite šiek tiek bulvių tešlos ir kepkite.
Ant vienos dalies dedame mėsos ir svogūnų įdarą, pabarstome tarkuotu sūriu, uždengiame antra papločio dalimi ir apkepame iš abiejų pusių.
Iš nurodyto produktų kiekio gaunami 3 įdaryti dideli bulviniai blynai, tad imkite daugiau produktų ir gausite labai skanią vakarienę visai šeimai.
Įdarus gaminkite pagal savo skonį, galite naudoti grybus, sūdytą varškę su krapais, lydytą sūrį ar tiesiog troškintas daržoves.