Imu 3 bulves, truputi faršo ir per 10 minučių pagaminu skanią vakarienę

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vienas iš paprasčiausių skanios ir sočios vakarienės receptų iš nedidelio ingredientų rinkinio. Jei nemėgstate maltos jautienos, įdarui galite naudoti bet kurią kitą. Zrazy pasirodo labai skanus.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

malta mėsa, 500 g;
sviestas, 50 g;
miltai, 160 g;
kiaušinis, 1 vnt;
druska, pipirai, prieskoniai;
svogūnas, 2 vnt;
česnakai;
bulvės, 3 – 6 vnt;
natūralaus jogurto, 2 v.š.
Virimo procesas

Bulves išverdame pasūdytame vandenyje, išverdame į tyrę su sviestu ir kiaušiniu, įberiame truputį miltų ir užminkome tešlą.

Patarimas: jei tešlai reikia konsistencijos, tuomet jogurto dėti nereikia. Jį taip pat galima pakeisti majonezu.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite gabalėlyje sviesto, kol pusiau iškeps.

Į svogūną suberkite faršą, gerai išmaišykite ir pakepinkite, kol suminkštės. Druskos ir pipirų, pagal skonį įberkite bet kokių prieskonių ir susmulkinto česnako.

Su faršu formuojame zrazy, apvoliojame miltuose.

Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Aš patiekiu zrazy su jogurto arba majonezo padažu su smulkintu česnaku ir krapais.

Pasirodo soti ir skani vakarienė. Jei gaminote daug iš karto, dalį galite įdėti į šaldiklį ir virti kitą kartą.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Čekiškas guliašas troškintas aluje. Tiesiog nuostabi vakarienė!
Patiko? Pasidalink! Ačiū.