Labai originalus, skanus ir aromatingas užkandis ar užkandis, greiti greiti pusryčiai su virtais grybais. Galite naudoti daugiau sūrio, jis pasirodys dar skanesnis.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
bulvės, 3 – 4 vnt;
virti grybai, 100 g;
sūris, 100 g;
kiaušiniai, 2 vnt;
druska, pipirai, augalinis aliejus. Žalia.
Virimo procesas
Trys bulvės ant rupios trintuvės ir išspausti.
Sūrį taip pat sutarkuojame stambia tarka ir sumaišome su bulvių mišiniu.
Mes naudojame virtus miško grybus, bet galite naudoti ir paprastus pievagrybius.
Įmuškite kiaušinius, išmaišykite iki vientisos masės.
Dabar įberkite druskos ir pipirų, suberkite susmulkintas žoleles ir išmaišykite.
Įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus ir išdėliokite šiek tiek masės, išlyginkite.

Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Patiekite su grietine, taip pat galite pasigaminti grietinės padažą su česnaku ir smulkintais krapais.
Kartais į patį mišinį taip pat dedu smulkiai supjaustytą česnaką, rūkytą papriką, įvairius bulvėms skirtus prieskonius.

