Imame maltą mėsą, pieną ir miltus. Paruoškime skanius mėsos blynus!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

malta vištiena – 500 gramų;
svogūnas – 1 galva;
kiaušinis – 1 gabalas;
kefyras – 1 stiklas;
miltai – 3 šaukštai;
augalinis aliejus, druska ir pipirai pagal skonį.

Paruošimas:

Svogūną sumalkite trintuvu arba perkiškite per mėsmalę.

Svogūną sumaišykite su malta mėsa, druska, pipirais ir suberkite mėgstamus prieskonius.

Sudėkite kiaušinį, kefyrą ir išsijotus miltus.

Maltą mėsą išmaišykite iki vientisos masės .

Tešla turi būti tokia pati kaip ir blynams.

Blynelius apkepkite karštame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.

Gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.