Ingredientai:
malta vištiena – 500 gramų;
svogūnas – 1 galva;
kiaušinis – 1 gabalas;
kefyras – 1 stiklas;
miltai – 3 šaukštai;
augalinis aliejus, druska ir pipirai pagal skonį.
Paruošimas:
Svogūną sumalkite trintuvu arba perkiškite per mėsmalę.
Svogūną sumaišykite su malta mėsa, druska, pipirais ir suberkite mėgstamus prieskonius.
Sudėkite kiaušinį, kefyrą ir išsijotus miltus.
Maltą mėsą išmaišykite iki vientisos masės .
Tešla turi būti tokia pati kaip ir blynams.
Blynelius apkepkite karštame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
