Ingredientai:
virti ryžiai – 1 puodelis;
kopūstai – 250 g;
malta mėsa – 250 g;
svogūnai ir morkos 1 vnt.;
grietinė – 1 valgomasis šaukštas;
pomidorų pasta – 2 šaukštai;
vanduo – 100 ml;
druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.
Paruošimas:
Smulkiai supjaustykite kopūstą, suberkite virtus ryžius ir maltą mėsą.
Druskos, pipirų, įberkite prieskonių.
Suformuokite apvalius kotletus.
Svogūną supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka.
Morkas ir svogūnus pakepinkite, kol suminkštės, tada įpilkite pomidorų pastos, grietinės ir vandens, pagal skonį druskos ir pipirų, įberkite smulkintų žolelių.
Sudėkite kotletus į keptuvę, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 15 minučių.
