Imame kopūstus, ryžius ir šiek tiek mėsos. Paruoškime greitą ir skanią vakarienę!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

virti ryžiai – 1 puodelis;
kopūstai – 250 g;
malta mėsa – 250 g;
svogūnai ir morkos 1 vnt.;
grietinė – 1 valgomasis šaukštas;
pomidorų pasta – 2 šaukštai;
vanduo – 100 ml;
druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.

Paruošimas:

Smulkiai supjaustykite kopūstą, suberkite virtus ryžius ir maltą mėsą.

Druskos, pipirų, įberkite prieskonių.

Suformuokite apvalius kotletus.

Svogūną supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka.

Morkas ir svogūnus pakepinkite, kol suminkštės, tada įpilkite pomidorų pastos, grietinės ir vandens, pagal skonį druskos ir pipirų, įberkite smulkintų žolelių.

Sudėkite kotletus į keptuvę, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 15 minučių.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Iš karto gaminu daug ir dedu į šaldytuvą. Įdaryti blynai: atskleidžia visas paslaptis
Patiko? Pasidalink! Ačiū.