Lengvi pusryčiai iš 200 gramų faršo ir kefyro suteiks energijos visai dienai, o paruošti galėsite labai greitai, kol visi namuose dar miega. Mums tereikia sumaišyti visus ingredientus ir iš karto kepti sočius blynus keptuvėje.
Recepto ingredientų sąrašas trumpas: 200 gramų faršo, 300 mililitrų kefyro, kiaušinis, po pusę šaukštelio druskos ir sodos, 120 gramų miltų.
Į gilų dubenį supilkite kefyrą, sudėkite faršą, faršo centre padarykite nedidelę įdubą ir įmuškite kiaušinį. Įpilkite soda ir druskos, sumaišykite arba plaktuvu, arba blenderiu iki vientisos masės.
Tada į jį įsijokite miltus, vėl išmaišykite ir gaukite tirštą, vienalytę tešlą. Viskas beveik paruošta. Eikite į viryklę: įkaitinkite augalinį aliejų keptuvėje ir dalimis padėkite ant jos tešlą su malta mėsa.