Imame 0,5 kg varškės, 5 šaukštus miltų, 3 kiaušinius, 5 šaukštus grietinės ir gauname skaniausią sūrio pyragą!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pasirodo, didelis, minkštas, labai skanus sūrio pyragas su razinomis ir obuoliais.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

— saldžios varškės masė, 0,5 kg;

– cukrus, 2 šaukšteliai;

– kiaušiniai, 3 vnt;

– razinos;

– nulupti obuoliai, 2 vnt.

Norėdami paruošti tešlą, jums reikia :

– miltai, 5 – 6 stiklinės;

– kiaušiniai, 3 vnt;

– grietinė, 4 – 5 šaukštai;

– kepimo milteliai, 1 šaukštelis;

– žiupsnelis druskos;

– augalinis aliejus, 2 šaukštai.

Virimo procesas

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti.

Sumaišykite kiaušinius su grietine ir druska, augaliniu aliejumi, sumaišykite.

Suberkite miltus ir užminkykite skystą ir vienalytę tešlą.

Įdarui visus ingredientus išmaišome iki vientisos masės, pirmiausia smulkiai supjaustome obuolius.

Formą (galite naudoti spyruoklinę formą) išklokite pergamentu ir išpilkite tešlą.

Įdarą dėkite ant tešlos šonų, tada į vidurį. Geriau jį išnešti laivu.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite pyragą apie 40 minučių.

Palikite pyragą atvėsti keptuvėje, tada išimkite ir patiekite.

Patarimas : jei nėra saldžios varškės masės, varškę tiesiog sutrinkite blenderiu su milteliais arba medumi, džiovintais abrikosais ir cukrumi. Galite įdėti 1 kiaušinį.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.