Ingredientai:
bulvės – 500 gr.
malta mėsa – 500 gr.
svogūnas – 2 galvos
kietas sūris arba grietinė – 100 g
sviestas – 50 g.
pomidorai
druska, augalinis aliejus kepimui.
Paruošimas:
Bulves išvirkite ir sutrinkite su sviestu ir druska.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į maltą mėsą. Faršą su svogūnais pakepinkite keptuvėje, pagal skonį pasūdykite.
Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
Kepimo formą ištepkite sviestu.
Tada išdėliojame sluoksnį iš pusės susmulkintų bulvių, tada iškeptą faršą, dabar išklojame sluoksnį likusių bulvių . Išdėliokite supjaustytus pomidorus.
Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio arba aptepkite grietine.
Kepti 200 C temperatūroje 20 min.
Gero apetito!