Įdaryta vištienos krūtinėlė su daug dešros, grybų ir sūrio

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Skanus ir labai maistingas patiekalas, kurio įdarą galite varijuoti pagal savo fantaziją. Vietoj dešros ir sūrio galite įdaryti daržovėmis.

Kai kurie receptai tikrai labai įvairūs. Šis neabejotinai yra vienas iš jų. Turėdami tą patį pagrindą, kiekvieną kartą galite užburti visiškai skirtingą patiekalą. Vištienos kišenė visada supakuota į trigubą pakuotę , bet, žinoma, viduje visada galima paslėpti ką nors kita. Kuo užpildysite vištieną, tikrai priklauso nuo jūsų. Užpildome dešra, grybais ir sūriu. Taip pat galima naudoti, pavyzdžiui, daržoves.

Ingredientai gali skirtis

Pagrindinis receptas reikalauja vištienos, geriausia krūtinėlės, taip pat kietojo sūrio, grybų ir svogūnų. Taip pat reikės dešros, riebalų, kiaušinių ir džiūvėsėlių. Miltų taip pat neturėtų trūkti. Vištienos krūtinėles pirmiausia reikia pasūdyti ir pabarstyti pipirais . Tada reikėtų sutarkuoti sūrį ir nuvalyti bei supjaustyti grybus. Taip pat nuvalykite svogūną ir smulkiai supjaustykite. Taip pat sudėkite supjaustytą dešrą. Įdarą išmaišyti.

Paruošę įdarą, užpildykite juo paruoštą sūdytą mėsą. Idealu, jei turite pakankamai dideles krūtis ir padarę pjūvį mėsoje sukuriate kišenę. Tada pakanka pritvirtinti mėsą tik iš vienos pusės. Jei tai neveikia, tai nesvarbu . Tačiau suvyniojus mėsą reikės apvynioti virvele ir tikrai viską nuimti prieš valgant. Įdaryta krūtinė turėtų būti klasikiniu būdu suvyniota į tris pakuotes.

Įdarytą mėsą pakepinkite

Pirmiausia įdarytą ir apteptą vištieną apkepkite nedideliame kiekyje aliejaus, o tada mėsą perkelkite į įkaitintą orkaitę, kur ji puikiai iškeps. Svarbu, kad džiūvėsėlių paviršius būtų auksinis . Tada patiekite tobulai supjaustytą mėsą lėkštėje. O garnyras? Tai visiškai priklauso nuo jūsų. Vieni mėgsta šiuos suktinukus su ryžiais, kiti – keptas bulves.

Tačiau puikiai tiks ir paprastos virtos bulvės ar net gabalėlis duonos. Daugelis žmonių renkasi tik daržovių salotas kaip garnyrą. Juk salotos puikiai papildo šį sunkesnį patiekalą . Tiks ne tik klasikinės salotos, tokios kaip agurkai ar pomidorai. Puikiai tiks ir mišrios daržovių salotos. Nesuklysite pasirinkę mėgstamas kopūstų salotas.

Taip pat skaitykite:  Salotos per 5 minutes. Tokios skanios , kad nelieka ant stalo. Tai galite padaryti kiekvieną dieną

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.