Ingredientai:
- konservuotos pupelės – 500 g
- Saldieji pipirai – 1 vnt.
- Čili pipirai – 1 vnt.
- Svogūnai – 1 vnt.
- Česnakai – 2 gvazdikėliai
- Pomidorų pasta – 1 valgomasis šaukštas. l.
- Saldžioji paprika – pagal skonį
- Malti čili – pagal skonį
- Maltos kalendros – pagal skonį
- Druska – pagal skonį
- Švieži pomidorai – 300 g
- Šviežios žolelės – patiekimui
Paruošimas:
Nuplaukite pupeles ir virkite.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką ir pakepinkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Po dviejų minučių į keptuvę suberkite kapotus salierus ir papriką. Daržoves pabarstykite kalendromis, čili dribsniais ir druska.

Po trijų minučių į keptuvę sudėkite trintus pomidorus ir pomidorų pastą. Išmaišykite ir po keturių minučių supilkite šį mišinį į keptuvę su pupelėmis.
Prieš patiekdami sriubą pabarstykite šviežiomis žolelėmis.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
