Greiti kotletai – kepkite orkaitėje! Jie pasirodo sultingi, švelnūs. Paslaptis ta, kad į faršą dedame kopūstų!
Ingridientai
- Svogūnai 200 g
- Įdaras 500 g
- Kopūstai 200 g
- Pipirai -paragauti
- Kiaušinis 1 vnt
- Druska – paragauti
- Pomidorų pasta 1 valgomasis šaukštas.
- Grietinė 4 valg.
- Vanduo 2 valg.
Žingsniai
- Kopūstus reikia smulkiai supjaustyti ir trumpam užpilti verdančiu vandeniu
- Svogūną trintuvu sutrinkite iki tyrės
- Maltą mėsą sumaišykite su svogūnu, tada suberkite kopūstą. Tiesiog gerai išspauskite iš vandens. Druska pipirai. Įdėkite mėgstamų prieskonių. Tada įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite
- Suformuokite kotletus ir sudėkite į aliejumi išteptą formą
- Paruošiame padažą. Sumaišykite grietinę, pomidorų pastą, vandenį ir užpilkite ant kotletų
- Savo kotletus pusvalandžiui siunčiame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių
Greiti kotletai yra paruošti!