Greiti kotletai: 15 minučių ir kalnas kotletų ant stalo

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Greiti kotletai – kepkite orkaitėje! Jie pasirodo sultingi, švelnūs. Paslaptis ta, kad į faršą dedame kopūstų!

Ingridientai

  • Svogūnai 200  g
  • Įdaras 500  g
  • Kopūstai 200  g
  • Pipirai -paragauti
  • Kiaušinis 1  vnt
  • Druska – paragauti
  • Pomidorų pasta 1  valgomasis šaukštas.
  • Grietinė 4  valg.
  • Vanduo 2  valg.

Žingsniai

  • Kopūstus reikia smulkiai supjaustyti ir trumpam užpilti verdančiu vandeniu
  • Svogūną trintuvu sutrinkite iki tyrės
  • Maltą mėsą sumaišykite su svogūnu, tada suberkite kopūstą. Tiesiog gerai išspauskite iš vandens. Druska pipirai. Įdėkite mėgstamų prieskonių. Tada įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite
  • Suformuokite kotletus ir sudėkite į aliejumi išteptą formą
  • Paruošiame padažą. Sumaišykite grietinę, pomidorų pastą, vandenį ir užpilkite ant kotletų
  • Savo kotletus pusvalandžiui siunčiame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių

Greiti kotletai yra paruošti!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.