Ingredientai:
skrudinta duona ar kepalas;
virti kiaušiniai – 3 vnt;
žalias svogūnas;
druskos ir pipirų pagal skonį;
augalinis aliejus.
Paruošimas:
Smulkiai supjaustykite svogūną ir virtus kiaušinius, druską, pipirus ir išmaišykite.
Kiaušinius sumaišykite su svogūnais, druska ir pipirais pagal skonį.
Nupjaukite duonos plutą ir kelioms sekundėms padėkite į vandenį, tada lengvai išspauskite.
Iš duonos formuojame pyragą, į vidų dedame svogūnų ir kiaušinių įdarą.
Kepkite karštame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.
Gatavus pyragus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
Įdarą galite pasigaminti pagal savo skonį.
Gero apetito!
