Labai skanus ir sotus patiekalas iš maltos mėsos, sūrio, žolelių ir pomidorų. Virimo laikas yra minimalus. Bet skoniu tikrai patiks.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– malta mėsa, 100 g;
– sūris, 50 g;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– grietinė, 3 šaukštai;
– druska, pipirai, krapai, pomidorai ir agurkai;
– česnakai, 2 gvazdikėliai.
Virimo procesas
Trys sūriai ant trintuvės.
Faršą sumaišykite su kiaušiniais, sūriu, pipirais ir druska. Sumaišykite masę.
Padažui grietinę sumaišyti su spaustu česnaku, kapotomis žolelėmis ir prieskoniais.
Agurkus ir pomidorus supjaustykite mažais gabalėliais.
Ištepkite keptuvę augaliniu aliejumi ir išklokite dalį tešlos, kepkite blynus po dangčiu po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Blynelius patepkite padažu, iš vienos pusės išdėliokite agurkus ir pomidorus, susukite.
Patarimas : jei šį patiekalą ruošiate pusryčiams, česnako dėti nereikia. Į įdarą taip pat galite įdėti paprikų, konservuotų žaliųjų žirnelių ar kukurūzų.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.





