Greitas padažas su mėsa, kaip ir valgykloje. Paprasta ir skanu, greita vakarienė

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Mėsos padažas būna labai skanus ir aromatingas, tirštas, puikiai tinkantis prie įvairių garnyrų.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

mėsos, 800 g;

– vandens, 800 ml;

– svogūno, 1 vnt.; – miltų, 1,5 valgomojo šaukšto

; – pipirų grūdelių, maltų pipirų, lauro lapo, druskos;

– pomidorų pastos, 1 valgomasis šaukštas

; – sviesto, 20 g.

Kepimo procesas

Supjaustykite kiaulieną arba bet kokią kitą jums patinkančią mėsą gabaliukais.

Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais

. Įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite mėsą, kol išgaruos visas skystis

.

Atskirai apkepkite svogūnus, kol iškeps, ir sumaišykite juos su mėsa, supilkite vandenį, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 40 minučių.

Kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą, supilkite miltus ir maišydami kepkite, kol taps auksinės spalvos, tada supilkite 150 ml sultinio ir išmaišykite. Padažą supilkite į mėsą, išmaišykite, sudėkite pomidorų pastą, druską, pipirus, suberkite visus prieskonius, uždenkite dangčiu ir troškinkite 20 minučių ant mažos ugnies.

Быстрая подлива с мясом, как в столовой. Простой и вкусный, быстрый ужин

Šį padažą galima patiekti su bulvių koše, virtais ryžiais, grikių koše ir kitais garnyrais.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *