Greitai rauginti agurkai: esame „užkibę” ant šio užkandžio. Traškūs, sultingi ir labai skanūs

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Agurkai pirmą kartą buvo pradėti auginti Indijoje. Būtent šioje šalyje išaugo dygliuotasis agurkų protėvis ir žmonės pradėjo jį auginti.

Iš Indijos agurkai nukeliavo į Artimuosius Rytus ir Šiaurės Afriką, kur

VIII a. arabai pradėjo juos pardavinėti Europai

.

Šiame recepte sužinosite, kaip skaniai paruošti agurkus.

Užkandinių agurkų ingredientai:

  • agurkai – 500 g;
  • česnako – 4 skiltelės;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • cukraus – 1 valgomasis šaukštas;
  • krapų – pagal skonį;
  • grūdinės garstyčios – 1,5 šaukštelio;
  • citrinos sulčių – 1,5 valg. š;
  • pipirų mišinys – 1/2 šaukštelio;
  • sojų padažas – 1 valgomasis šaukštas;
  • augalinis aliejus – 3 šaukštai.

Užkandinių agurkų paruošimas:

Agurkus supjaustykite maždaug centimetro storio griežinėliais. Agurkų griežinėlius suberkite į gilų dubenį.

Į agurkus įspauskite kelias skilteles česnako, įberkite druskos, cukraus, garstyčių, citrinos sulčių, pipirų mišinio, sojų padažo ir augalinio aliejaus.

Огурцы "Быстроежки": мы "подсели" на эту закуску. Хрустящие, сочные и очень вкусные

Visus ingredientus gerai išmaišykite, agurkų masę uždenkite maistine plėvele ir palaikykite 1,5 valandos.

Огурцы "Быстроежки": мы "подсели" на эту закуску. Хрустящие, сочные и очень вкусные

Dėl to agurkų užkandį galima valgyti iš karto po gaminimo.

Tačiau geriau, jei agurkų griežinėliai bus šiek tiek pamarinuoti, tada jie taps traškesni.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *