Geresnė mėsa prancūziškai. Jei išbandysite vieną kartą, taip gaminsite visas šventes.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Mėsa, paruošta pagal šį receptą, pasirodo labai sultinga, minkšta, aromatinga ir iš tikrųjų šventiška.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– mėsa, 1 kg;

– svogūnas, 1 vnt;

– marinuoti agurkai, 4 vnt.;

– sūris;

– majonezas;

– prieskoniai, druska ir pipirai.

Virimo procesas

Mėsą supjaustome griežinėliais ir išmušame. Druskos, pipirų, pabarstykite mėgstamais prieskoniais.

Sūrį rinkitės pagal savo skonį – jo niekada nebūna per daug.

Keptuvę ištepkite aliejumi ir išdėliokite kotletus.

Padažui majonezą arba grietinę sumaišyti su druska, pipirais ir prieskoniais, žolelėmis. Taip pat pagal skonį galite pridėti žolelių ir česnako.

Mėsos gabaliukus sutepkite padažu.

Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais ir sudėkite ant mėsos.

Raugintus agurkus supjaustykite griežinėliais ir dėkite ant svogūno.

Sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su majonezu arba grietine. Sutepkite agurkus mišiniu.

Kepkite 185 laipsnių temperatūroje 20 minučių, išimkite, pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite, kol sūris išsilydys.

Patarimas : šis patiekalas puikiai tinka prie įvairių garnyrų ir salotų.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.