Pasigaminkite picą namuose, kurios skonis bus geresnis nei bet kurios įsigytos picos. Tikrai labai geras, pabandyk.
Pica yra bene populiariausias maistas visame pasaulyje. Tikriausiai nėra nė vieno, kuriam ji nepatiktų. Ir dėl šios priežasties jis taip pat yra beveik visų restoranų meniu . Tačiau ar žinojote, kad puikią picą galite pasigaminti patys namuose? O pagal skonį galima lyginti su tuo, kurį užsisakote tame restorane. Taigi, ar išbandysite?
Ko tau prireiks
Tešla
- 500 ml kefyro
- 3 šaukštai aliejaus
- šaukštelis druskos
- šaukštas cukraus
- pusė arbatinio šaukštelio sodos
- 800 g miltų
Užpildymas
- kečupas arba pomidorų padažas
- dešra, saliamis arba vištiena
- bet koks kietas sūris ar mocarela
- bet kokių kitų jums patinkančių ingredientų

Labai paprastas paruošimas
Pirmiausia į didelį dubenį supilkite kefyrą. Įpilkite kiaušinių, aliejaus, druskos, cukraus ir išmaišykite iki vientisos masės. Palaipsniui suberkite 700 g išsijotų miltų kartu su soda ir gerai išmaišykite šaukštu. Dabar ant darbinio paviršiaus pabarstykite likusius miltus . Perkelkite į ją tešlą ir dirbkite, kol ji taps visiškai lygi. Iš tešlos suformuokite rutulį ir palikite pastovėti apie 10 minučių. Tuo tarpu paruoškite įdarą.

Mocarelą sutarkuokite smulkia tarka, o saliamį supjaustykite plonais griežinėliais. Tešlą padalinkite į 4 lygias dalis, iš kurių suformuokite 4 rutuliukus. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apvalią ir ploną formą. Tešlą dėkite ant kepimo skardos ir patepkite kečupu , o ant jos uždėkite saliamio, sūrio ir visko, ko tik norite. Padėkite skardą į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Picą kepkite apie 15 minučių. Ir viskas. Linkime gero apetito!
