Gardumynas arbatai per 10 minučių. Receptas paprastas, greitas ir neįprastas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bananai yra ketvirtas pagal dydį vaisių derlius. Sąrašo viršuje – vynuogės, citrusiniai vaisiai ir obuoliai. Bananai gali būti valgomi pusryčiams ir nebūtinai turi būti virti, be to, juose yra daug naudingų medžiagų. Geltoni bananai buvo sukurti mutavus raudoniems ir žaliiems bananams. Žmonės juos valgė dar prieš ryžių auginimą.

Šiandien paruošime pusryčių skanėstą iš bananų. Receptą pasilikite sau.

Ingredientai:

Miltai – 150 gr.;
Soda – 0,5 šaukštelio;
Kefyras – 100 ml;
Bananai – 3 vnt.;
Kiaušiniai – 2 vnt.;
Cukrus – 40 gr.;
Druska.
Paruošimas:

Į gilų indą sulaužykite du vištienos kiaušinius. Plakite plaktuvu. Įberkite žiupsnelį druskos ir 40 gramų cukraus. Ingredientus išplakti iki baltumo.

Sumaišykite mišinį su kefyru (riebalų kiekis 2,5%). Įpilkite soda ir išmaišykite šluotele. Miltus pertrinkite per sietelį ir palaipsniui dėkite po šaukštą. Taip išvengsite gumuliukų ir išgausite reikiamą vienalytiškumą.

Bananus supjaustome į dvi dalis, kiekvieną iš jų padaliname išilgai. Tada kiekvieną gabalėlį pamerkite į tešlą.

Paruoštus produktus dėkite į karštą keptuvę su aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies. Auksinės spalvos pasiekimas. Norėdami atsikratyti aliejaus pertekliaus, padėkite ant popierinių rankšluosčių.

Pusryčiai paruošti! Bananams pakeisti galite pasirinkti bet kokius vaisius, tik reikia noro eksperimentuoti.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Imu varškės ir kefyro. Minkšti pyragėliai su varške: mano vyras juos tiesiog mėgsta
Patiko? Pasidalink! Ačiū.