Gardi vakarienė iš prieinamų produktų O visa šeima soti ir patenkinta!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Iš esmės šis patiekalas yra kaip lazanija, tačiau jam reikės pačių įprastų makaronų ir maltos mėsos.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • bet kokia malta mėsa, 350 g;
  • pomidorų pasta, 1 valgomasis šaukštas;
  • pomidoras, 1 vnt.;
  • druska, pipirai ir prieskoniai, žolelės, Provanso žolelės, muskato riešutas;
  • miltai, 1 valgomasis šaukštas;
  • vanduo, 200 ml;
  • makaronai, 250 g;
  • pienas, 300 ml;
  • sviestas, 10 g;
  • sūris, 100 g.

Virimo procesas

Maltą mėsą pakepinkite augaliniame aliejuje, kol iškeps, įberkite druskos, pipirų ir prieskonių.

Pomidorą supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į faršą kartu su pomidorų pasta.

Supilkite vandenį, išmaišykite ir troškinkite uždengę dangtį 5 minutes.

Atskirai pakaitinkite sviestą, sumaišykite su miltais ir pakepinkite, supilkite pieną, išmaišykite ir užvirinkite. Druskos ir pipirų, pridėkite muskato riešuto ir Provanso žolelių.

Suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite iki vientisos masės.

Į kepimo formą supilkite makaronus, paskirstykite pagal formą ir ant viršaus patepkite pieno-sūrio mišinį.

Vėl išdėliokite sluoksnį makaronų, maltos mėsos, sūrio ir pieno mišinio.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Skanūs pusryčiai per 15 minučių. Tiesiog supjaustykite duoną: aš gaminu picą-pyragą kas antrą dieną
Patiko? Pasidalink! Ačiū.