Nuostabūs sotūs paplotėliai, kuriais galima pamaitinti visą šeimą. Juos taip pat labai patogu pasiimti su savimi, pavyzdžiui, į darbą.
Ingredientai:
miltai – 300 gr
sausos mielės – 0,5 šaukštelio.
vanduo – 250 ml
druska – 0,5 šaukštelio.
cukrus – 2 šaukštai.
prieskoniai – pagal skonį
kietasis sūris – 150 gr
Paruošimas:
Iš miltų, mielių, vandens ir druskos užminkykite tešlą. Leiskime jam pakilti.
Tada tešlą padalinkite į 4 lygias dalis ir kiekvieną iškočiokite į plokščią pyragą .
Tortilijas dėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kepti 180 C temperatūroje 15 min.
Jei norite, pagal skonį pridėkite mėgstamų ingredientų, kiekvieną kartą įgaudami vis naują skonį.
Gero apetito!
