Gaminu vietoj mėsos Naujiesiems metams! Žuvis prancūziškai: įsimylėsite ir šį patiekalą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Žuvis pasirodo aštri, aromatinga, labai skani. Tam jums reikės kopūstų, pomidorų ir sūrio. Žuvis tikrai gali būti patiekta ant šventinio stalo, norint nustebinti svečius.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

bet kokia žuvies filė, 700 g;
žiediniai kopūstai;
svogūnas, 1 vnt;
pomidorai, 2 vnt;
majonezas, 6 šaukštai;
sūris, 200 g;
druskos, pipirų
Norėdami paruošti majonezą su pienu, jums reikės šių ingredientų:

pienas, 150 ml;
augalinis aliejus, 300 g citrinos sulčių, 3 šaukštai (actas 6%, 2 šaukštai);
druskos, pusė šaukštelio;
cukraus, 1 šaukštelis;
garstyčių, 1 arb.
Virimo procesas

Kopūstą supjaustykite 1 cm griežinėliais, kad susidarytų dideli gabalėliai.

Imame bet kokį sūrį ir tris ant smulkios trintuvės.

Formą patepkite aliejumi ir išdėliokite kopūstus. Druskos ir pipirų, pabarstykite sūriu ir sudėkite žuvies filė gabaliukus.

Patarimas : filė turi būti be kaulų. Kad patiekalas būtų dar skanesnis, filė gali būti iš anksto pamarinuota.

Ant žuvies uždėkite plonus svogūnų žiedus.

Išdėliokite pomidorų griežinėlius ir patepkite naminiu majonezu.

Į krūvą suberkite tarkuotą sūrį.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 – 35 minutes.

Naminiam majonezui naudojame tik kambario temperatūros produktus.

Visus ingredientus sutrinkite panardinamu trintuvu iki norimo tirštumo. Šį majonezą naudojame savo prancūziškoms žuvims.

Paprasčiausiai užkepą galite pasigaminti kopūstą ir žuvį supjaustę mažesniais gabalėliais. Visus produktus išdėliojame ta pačia seka ir kepame tiek pat laiko.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Gydytojai lieka nustebę. Šis receptas atkuria kelius ir sąnarius!
Patiko? Pasidalink! Ačiū.