Gaivus! Šalti barščiai (burokėlių kolnikas) pagal seną receptą

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tokios šaltos sriubos ir barščiai yra tikras išsigelbėjimas karštą vasaros dieną, kai visai nesinori karštų patiekalų.

Paruošti reikės šių ingredientų:

burokėlių ir agurkų po 300 g;

– kiaušinių, 3 vnt.;

– žaliųjų svogūnų, žalumynų

; – kefyro, 900 ml;

– druskos, pipirų;

– citrinos pagal skonį.

Gaminimo procesas

Burokėlius išvirkite, atvėsinkite ir sutarkuokite stambia tarka, sumaišykite su ketvirtadalio citrinos sultimis.

Agurkus sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite su burokėliais

. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais – dalį jų palikite taip. Dalį smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su burokėliais

. Dalį žaliųjų svogūnų smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su burokėliais ir daržovėmis, užpilkite kefyru, įberkite druskos ir pipirų.

Padėkite barščius į šaldytuvą 40 minučių, prieš patiekdami apibarstykite smulkintais žalumynais, žaliaisiais svogūnais, kiaušinių griežinėliais

.

Освежает! Холодный борщ (свекольник) по старинному рецепту

Patarimas: jei nepatinka labai tirštas kefyro skonis, šiek tiek atskieskite jį mineraliniu vandeniu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *