Faršo pyragas su paprasta sluoksniuota tešla. Kvepiantis ir apetitą keliantis

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vienas iš paprasčiausių pyragų receptų, kuriam gaminti galite naudoti jau paruoštą sluoksniuotą tešlą, kad nesugaištumėte daug laiko gaminimui. Bet jūs galite greitai pagaminti tešlą.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

malta mėsa, 500 g;
svogūnas, 240 g;
česnakai, 1 dantis;
sojos padažas, prieskoniai, pipirai.
Norėdami paruošti tešlą, jums reikia:

vanduo, 200 ml;
miltų, apie 300 g;
druskos ir cukraus, kepimo miltelių po 1 arbatinį šaukštelį;
sviesto, 100 g.
Virimo procesas

Svogūną smulkiai supjaustykite, pakepinkite, kol pusiau iškeps ir sumaišykite su malta mėsa, dėkite tarkuotą česnaką, sojų padažą, prieskonius pagal skonį, galite dėti žolelių. Išmaišykite mišinį ir kepkite, kol skystis išgaruos. Leiskite atvėsti.

Tešlai vandenyje ištirpinkite druską ir cukrų.

Miltus persijoti ir didžiąją dalį sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į vandenį, užminkyti tešlą. Įpilkite miltų pagal poreikį ir minkykite tešlą, bet neperpilkite mišinio miltais, norite, kad tešla taptų minkšta, nelipni ir lygi.

Tešlą padalinkite į 2 dalis, iškočiokite sluoksnius, kiekvieną patepkite lydytu sviestu. Sulenkite tešlą ir vėl iškočiokite, kad tilptų į formą.

Dalį tešlos dedame į formą, padarome šonus, išklojame įdarą ir uždengiame antra tešlos dalimi.

Pyragu darome pradūrimus. Aptepkite plaktu tryniu ir, jei norite, pabarstykite sezamo sėklomis.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių, tačiau patikrinkite orkaitę.

Šis kvapnus, apetitą žadinantis ir sotus pyragas patiekiamas karštas arba šaltas.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.