Kai kurie iš populiariausių greitų pusryčių ir užkandžių receptų, kaip sakoma, išbandyti ant mūsų pačių ir rekomenduojami jums.
Norėdami paruošti receptą Nr. 1 1 porcijai, jums reikės šių ingredientų:
– kiaušiniai, 2 vnt;
– duona, 2 riekelės;
– sūris;
– sviestas.
Virimo procesas
Batoną supjaustykite griežinėliais, sūrį supjaustykite plonais griežinėliais.
Kiaušinius sumaišykite su druska ir pipirais ir išplakite šakute.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir ištepkite juo visą paviršių.
Supilkite kiaušinių mišinį, į vidurį įdėkite 2 kepalo riekeles, omletą užlenkite ant kepalo į voką ir apkepkite iš visų pusių. Patiekite su šviežių daržovių salotomis.
Norėdami paruošti receptą Nr. 2, jums reikės šių ingredientų:
– kiaušiniai, 4 vnt;
– duona;
– dešra;
– sūris;
– pomidoras;
– druska pipirai;
– kečupas;
– sviestas.
Virimo procesas
Duoną supjaustykite griežinėliais, perpjaukite per pusę.
Kiaušinius pasūdykite, pipiruokite ir išplakite šakute.
Duonos riekeles pamerkite į kiaušinių mišinį ir dėkite į keptuvę su įkaitintu sviestu. Visus gabalus išdėliokite dviem sluoksniais ir užpilkite likusiu kiaušinių mišiniu.
Uždenkite dangčiu ir kepkite keletą minučių, tada apverskite.
Sutepkite kečupu, išdėliokite dešros ir pomidoro griežinėlius, pabarstykite tarkuotu sūriu ir žolelėmis, uždenkite dangčiu.
Kai sūris išsilydys, išimkite picą ant lėkštės ir patiekite.