Draugė iš restorano atskleidė savo sultingų kotletų receptą. Pasirodo, faršą reikia marinuoti

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kad kotletai būtų sultingi, minkšti ir minkšti, reikia tinkamai išvirti maltą mėsą. Šia paslaptimi su manimi pasidalijo draugė, dirbanti virėja restorane, o jos kotletai visada negirdi.

Norėdami paruošti skanius kotletus, vadovaukitės mano patarimais

Gaminame faršą – mėsą susukame mėsmale arba tiesiog susmulkiname.

Dabar pridėkite mėgstamų prieskonių. Apskritai aš dedu tik juoduosius pipirus – man patinka natūralus kotletų skonis. Dar nedėkite druskos į faršą.

Dabar užpilkite lediniu vandeniu (1 kg maltos mėsos reikia 150 ml vandens).

Išminkykite, sumuškite faršą ir sudėkite į maišelį.

Faršą dar kartą sumuškite į maišelį ir padėkite į šaldytuvą 3 valandoms. Tai gali trukti 5 valandas.

Prieš pat kepdami kotletus, faršą pasūdykite ir sumaišykite su smulkintu svogūnu – naudokite pagal skonį.

Tai tiek, dabar kepkite kotletus ir patiekite su įvairiais garnyrais bei padažais.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Soti vakarienė už centus. Uošvės receptas: net mėsos dėti nereikia
Patiko? Pasidalink! Ačiū.