Draugas armėnas mane išmokė: greitas ir sotus lavašo užkandis su malta mėsa

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

  • malta mėsa – 500 gramų
  • plonas lavašas – daiktas
  • kiaušiniai – 3 vnt
  • svogūnas – 1 galva
  • sūris – neprivaloma
  • prieskoniai ir druska – pagal skonį

Paruošimas:

Į faršą įmuškite kiaušinius, prieskonius, druską, smulkintą svogūną ir gerai išmaišykite.

Padėkite pita duoną ant stalo, tada tolygiai paskirstykite faršą per visą pita duonos paviršių ir susukite.

Vyniotinį dėkite ant kepimo skardos, išklotos pergamentu.

Kepti 180 C 40 min.

Atskirai išplakite kiaušinį ir sutepkite vyniotinį kas 10 minučių iki kepimo pabaigos .

Likus penkioms minutėms iki paruošimo, pabarstykite tarkuotu sūriu.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Skanūs pusryčiai per kelias minutes. Greita ir neįtikėtinai skanu
Patiko? Pasidalink! Ačiū.