Labai lengvas ir skanus desertas iš varškės, grietinės ir kondensuoto pieno. Svarbiausias ingredientas – konservuoti ananasai.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
- varškės, 400 g;
- grietinė, 200 g;
- kondensuotas pienas, 120 g;
- konservuoti ananasai, stiklainis;
- tirpi želatina, 20 g.
Virimo procesas
Iš indelio išpilkite ananasų sultis ir įpilkite vandens, kad skysčio tūris būtų 400 ml. Į šį skystį suberkite želatiną ir palikite brinkti apie 10 min. Tada išlydome bet kokiu jums patogiu būdu.
Varškę sutrinkite trintuvu iki vientisos masės ir sumaišykite su grietine, išmaišykite, supilkite kondensuotą pieną ir išmaišykite, tada plakite mikseriu.
Sudėkite ananasų-želatinos masę ir išplakite.
Į masę suberkite ananaso gabalėlius ir išmaišykite.
Paimkite spyruoklinę formą ir uždenkite ją plėvele. Jei turite, imkite silikoninį, vėliau desertą bus patogiau išimti.
Desertą dedame į formą, uždengiame plėvele ir dedame į šaldytuvą nakčiai.
Jei pageidaujate, išėmus desertą iš formos, galite papuošti tarkuotu pienu, baltu ar juodu šokoladu.

