Dėmesio, šis receptas skirtas tingiems koldūnų mėgėjams. Tinginiai koldūnai keptuvėje

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

patiekalą išbandžiau prieš daug metų ir man patiko. Nuo tada dažnai gaminu pati, kai labai noriu koldūnų, bet nesinori stovėti virtuvėje kelias valandas iš eilės.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

kiaušinis, 1 vnt;
šiltas vanduo, 100 g;
miltai, 200 g4
druskos.

Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :

malta mėsa, 500 g;
svogūnas, 150 g;
ledinis vanduo, 100 g;
druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.

Virimo procesas

Miltus persijokite ir sumaišykite su druska, kiaušiniu ir šiltu vandeniu.

Minkykite minkštą tešlą, suberkite likusius miltus.

Patarimas : gali prireikti šiek tiek daugiau miltų, bet neperpildykite tešlos.

Iš bet kokios mėsos gaminkite maltą mėsą, pasiimkite pagal savo skonį.

Svogūną patogiai supjaustykite ir sumaišykite su malta mėsa.

Į maltą mėsą įpilkite druskos, pipirų, prieskonių, žolelių ir ledinio vandens. Išmaišykite mišinį iki vientisos masės. Faršas bus skystas, bet sultingas.

Tešlą iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo į stačiakampį sluoksnį.

Faršą paskleiskite lygiu sluoksniu, nesiekdami 4 cm nuo tešlos krašto vienoje pusėje.

Susukite ritinį.

Supjaustykite ritinį į dalis.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir šiek tiek sumaišykite su augaliniu aliejumi.

Kepkite mūsų gabaliukus 1–2 minutes iš kiekvienos pusės.

Taip į keptuvę supilkite verdantį vandenį. Taip, kad kukuliai beveik apsemtų vandenį ir troškinkite po dangčiu apie 20 minučių.

Patiekdami pabarstykite šviežiomis arba šaldytomis žolelėmis.

Kepti nereikia, o iš karto dedame į keptuvę ir troškiname vandenyje.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.