Daug metų gaminu pagal užsakymą. Neįtikėtinai skanūs blynai su trimis įdarais

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Subtiliausi blynai iš pieno ir verdančio vandens tešlos visada išeina tobulai ir derinami su įvairiais įdarais. Šiandien siūlau tris užpildymo variantus.

Norėdami paruošti tešlą, jums reikės šių ingredientų:

kiaušiniai, 6 vnt;
cukraus, 6 šaukštai;
druskos, 1 šaukštelis;
pienas ir verdantis vanduo po 400 ml;
augalinis aliejus, 6 šaukštai;
miltų, apie 350 g.
Norėdami paruošti mėsos įdarą, jums reikės:

malta mėsa, 350 g;
svogūnas, 1 vnt;
druska, pipirai, prieskoniai, krapai;
augalinis aliejus, 3 šaukštai.
Norėdami paruošti kiaušinių įdarą, paimkite:

virti kiaušiniai ir žalieji svogūnai, druska ir pipirai;
lydyto sviesto arba augalinio aliejaus, 2 valg.
Norėdami paruošti varškės įdarą :

varškės, 350 g;
kiaušinis, 1 vnt;
cukraus ir razinų pagal skonį.
Virimo procesas

Kiaušinius sumaišykite su druska ir cukrumi, plakite plaktuvu.

Dalimis suberkite persijotus miltus, kad susidarytų tiršta masė.

Supilkite šiltą pieną ir išmaišykite iki vientisos masės, užpilkite verdančiu vandeniu ir išmaišykite.

Suberkite likusius miltus, augalinį aliejų ir minkykite blynų tešlą.

Blynus kepkite kaip įprasta riebalais išteptoje keptuvėje.

Mėsos įdarui pakepinkite svogūnų kubelius, kol suminkštės ir suberkite faršą, druską ir pipirus, prieskonius ir troškinkite, kol suminkštės. Pabaigoje suberkite krapus.

Kiaušinių įdarui susmulkinkite ryšelį žalių svogūnų ir krapų, kiaušinius supjaustykite kubeliais ir išmaišykite. Druska ir pipirai, užpilkite sviestu arba augaliniu aliejumi.

Varškės įdarui tiesiog sumaišykite visus ingredientus.

Blynelius padaliname į 3 dalis ir susukame į vamzdelius su skirtingais įdarais.

Blynai yra labai skanūs, skanūs ir sotūs, juos galima naudoti kaip užkandį prie įvairių patiekalų, o varškės blynai – puikus desertas.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.