Dabar tai vienintelis būdas kepti vištieną! Kaip iškepti bet kurią vištienos dalį minkštą ir sultingą

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Naudodami šį receptą galite virti bet kurią vištienos dalį, mėsa visada pasirodo minkšta, minkšta ir sultinga. Labai rekomenduoju pasigaminti šį užkandį savo šventiniam stalui.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

vištienos kojos, 3 vnt;
grietinės, 2 šaukštai;
pienas, 250 ml;
miltų, 2 v.š.;
svogūnas, 2 vnt;
česnako, 5 gvazdikėlių;
druskos, pipirų
Virimo procesas

Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais ir pakepinkite augaliniame aliejuje iki skaidrumo.

Atskirai apkepkite vištieną augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.

Sumaišykite pieną ir miltus.

Į vištieną suberkite susmulkintą česnaką ir pakepinkite 1 minutę.

Suberkite svogūną, grietinę, druską, pipirus, supilkite pieną ir miltus. Sumaišykite.

Užvirinkite, sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite 30 minučių.

Ši švelni mėsa su aštria nata puikiai tinka prie bet kokių garnyrų ir užkandžių.

Likus porai minučių iki kepimo pabaigos galite pabarstyti tarkuotu sūriu, tada mėsa įgaus ryškų sūrio aromatą ir skonį.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.